Bemutatkozás - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - Játékvár Ovi

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bemutatkozás

Csoportjaink > Maci csoport
 
Maci csoport
Húsz kis bocs brummog a csoportunkban, vannak köztük kisebbek és nagyobbak. Olyan, mint egy nagy család! A nagyok előszeretettel segítik a kicsiket az óvodába való beilleszkedésben, akik ezzel egy életre szóló tapasztalatot szereznek az empátiáról, az odafigyelésről, a segítségnyújtásról, és közben megélhetik nagyosságukat. Büszkén brummogva, felkészülve mennek iskolába. A kicsi bocsok, ha megnőnek, ugyanezt a segítségnyújtást adják tovább, amiben anno ők is részesültek.
A mackók élete nem az unalomról szól! Járunk rendszeresen a Városligetbe, részt veszünk a természet világának megismerését célzó Természetbúvár szakkörön. Sokat barkácsolunk, játszunk, mesélünk és énekelünk. Szeretjük a bendőnket telepakolni általunk készített finomságokkal, süteményekkel.
Az óvodai munkánkat nagyban segíti az otthonról jövő támogató légkör, az anyukák és apukák gondos együttműködése.

Szojka Diána
2000-ben végeztem a Debreceni Egyetem Hajdúböszörményi Warga István Pedagógiai Főiskolai Kar óvodapedagógus szakán.3 évig Miskolcon, majd 3 évig Kőbányán dolgoztam, 2006-tól pedig a Játékvár óvodában végzem a gyerekek nevelését.2005-ben oklevelet szereztem az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolai Kar Nyelv- és beszédfejlesztő pedagógus szakirányban. Továbbá tanúsítványt szereztem a Sindelar-féle komplex kognitív fejlesztő program használatára. 2013-ba a VI. kerületi Önkormányzat pedagógiai munkámat elismerésben részesítette.
„A gyermeket tiszteletben kell fogadni, szeretetben felnevelni és szabadságban elbocsátani.”
Rudolf Steiner


Szatmári- Schubauerné Pfarcz Éva
1970. október 1-jén születtem Budapesten.
1992-ben a Budapesti Tanítóképző Főiskola óvodapedagógus szakán,
1993-ban a bajai Eötvös József Tanítóképző Főiskola tanítói szakán végeztem.
1994- ben kezdtem dolgozni a Terézvárosi Bajza Utcai Általános Iskolában, 3. osztályos osztályfőnökként.
Ott hallottam az OVI-SULI programról, mely felkeltette az érdeklődésemet, mivel éppen az óvoda- iskola átmenet kérdése miatt végeztem el a tanító és óvodapedagógus szakot is.
1995-től a 2006-os megszűnéséig a Terézvárosi OVI- SULI alkalmazásában álltam tanítói és óvónői munkakörben.
2006 óta az OVI-SULI jogutódjaként működő Terézvárosi Önkormányzat JÁTÉKVÁR Óvodájában dolgozom. A munkaközösség vezetése és a pályázatírás mellett a szülői házzal való kapcsolattartás és számos program szervezése is a feladataim közé tartozik.
2008 óta a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola gyakorlati helye vagyunk. Heti rendszerességgel végzem nappali képzésben résztvevő főiskolai hallgatók mentorálását.
2013 -ban megkaptam a Terézváros Kiváló Pedagógusa megtisztelő címet.
2017-ben a Kodolányi János Főiskolán mentorpedagógus szakiránnyú szakát sikeresen elvégeztem. 
Keresés
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz