Bemutatkozás - Játékvár óvoda

Címünk: 1062. Budapest, Lendvay u. 24.
Tartalomhoz ugrás

Bemutatkozás

Csoportjaink > Méhecske
Méhecske csoport
 

 
           A Méhecske csoport az emeleten található otthonos kis kuckó telis-tele rengeteg színnel, játékkal. Saját öltözőnk van, a tágas mosdónkon pedig a Nyuszi csoportosokkal osztozunk. A csoport előtti nagy aula kiváló lehetőséget biztosít mozgásos tevékenységekre, éneklésre, körjátékra.
 
Csoportunkba 20 kisgyermek jár, többnyire azonos életkorúak. Nyitott, barátságos kis csapat, tele energiával, vidámsággal.
 
Sokat járunk a környékbeli játszóterekre, a Városligetbe, színházba, múzeumokba. A csoportban sokat mesélünk, bábozunk, éneklünk. Emellett rengeteg idő és lehetőség biztosított a gyermekek legfontosabb tevékenységére, a szabad játékra.

Kulik Valéria:
2008-ban szereztem diplomát az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán, óvodapedagógus szakon.
2018. augusztusától vagyok a Játékvár óvoda pedagógus közösségének a tagja, s 2019. februárjától a méhecske csoport óvónénije. Szorgos munkával és sok szeretettel terelgetjük kolléganőmmel karöltve a gyermekeket.
Három gyermek édesanyja vagyok.

Kátai Zsanett:
 
2002-ben születtem Pécsett. Pár hónapja költöztem Budapestre. Párommal most kezdtük a nagy életet. 2023 január 16. óta vagyok a Játékvár óvoda méhecske csoport új dadusnénije. 2021-ben végeztem el a szakmámat, így pályakezdő vagyok. Mindig is nagyon szerettem a gyerekeket, ezért is választottam ezt a pályát.

Sztriskó Alexandra:

2023.-ban a Pannon Kincstár Humán Szakképző Központjában végeztem el a dajka képzést 2023. szeptemberétől vagyok a Játékvár Óvoda méhecske csoportjának a dajka nénije.
Mindig is szerettem a gyerekeket így mindenképp olyan területen szerettem volna dolgozni, ahol gyerekekkel foglalkozhatom.
Budapesten élek a párommal és a 4 éves kislányommal.


Vissza a tartalomhoz