Bemutatkozás - Játékvár óvoda

Címünk: 1062. Budapest, Lendvay u. 24.
Tartalomhoz ugrás

Bemutatkozás

Csoportjaink > Méhecske
Méhecske csoport

           A Méhecske csoport az emeleten található otthonos kis kuckó telis-tele rengeteg színnel, játékkal. Saját öltözőnk van, a tágas mosdónkon pedig a Nyuszi csoportosokkal osztozunk. A csoport előtti nagy aula kiváló lehetőséget biztosít mozgásos tevékenységekre, éneklésre, körjátékra.
Csoportunkba 20 kisgyermek jár, többnyire azonos életkorúak. Nyitott, barátságos kis csapat, tele energiával, vidámsággal.
Sokat járunk a környékbeli játszóterekre, a Városligetbe, színházba, múzeumokba. A csoportban sokat mesélünk, bábozunk, éneklünk. Emellett rengeteg idő és lehetőség biztosított a gyermekek legfontosabb tevékenységére, a szabad játékra.
Nagy Júlia:
1995. június 19-én születtem, Tatán nőttem fel. Budapestre 2014-ben költöztem, mikor az érettségi után felsőfokú tanulmányaimat megkezdtem. 2017-ben jeles eredménnyel diplomáztam az ELTE óvodapedagógia szakán, ezzel egyidejűleg már elkezdtem dolgozni a Játékvár Óvodában. Örömmel töltött el, hogy az óvodavezető és munkatársaim bizalmat szavaztak nekem és a 2017/18-as tanévet már saját csoporttal indíthattam.
A Méhecske csoport egyik óvodapedagógusaként immár harmadik éve dolgozom az óvodában. 2019 májusában a pedagógus minősítésemet kiváló eredménnyel zárva Gyakornokból Pedagógus I. kategóriába léptem elő. 2019 nyarán elvégeztem egy gyermekjóga oktató képzést, a 2019/2020-as tanévtől gyermekjóga foglalkozást is oktatok délutáni fakultációként.
Fontosnak tartom, hogy a gyerekeknek legyen ideje a szabad játékra, ehhez nyugodt környezetet, eszközöket biztosítok. A foglalkozások során közvetlen tapasztalatszerzés útján fedezem fel velük közösen a világot. Fontosnak tartom a mozgást és a szabadban töltött időt.

Kulik Valéria:
2008-ban szereztem diplomát az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán, óvodapedagógus szakon.
2018. augusztusától vagyok a Játékvár óvoda pedagógus közösségének a tagja, s 2019. februárjától a méhecske csoport óvónénije. Szorgos munkával és sok szeretettel terelgetjük kolléganőmmel karöltve a gyermekeket.
Három gyermek édesanyja vagyok.

Koskané Lázár Anita:
1974-ben születtem Ózdon. 23 évesen költöztem Dánszentmiklósra. Mostani férjemmel akkor kezdtem új életet ott. Van két felnőtt gyermekem.
Eredetileg fonalgyártó a szakmám, de ez ma már egy kihalt szakma. Ezért váltottam. Mindig is nagyon szerettem a gyerekeket, ezért lettem dadus néni. Immár öt éve vagyok a szakmában. Nagyon szeretem a munkámat. 2019 nyarán jöttem át a Varázskarika Óvodából a Játékvár Óvodába, ahol a Méhecske csoport dadus nénije lettem. Próbálok a közösség aktív tagja lenni.

Vissza a tartalomhoz