Bemutatkozás - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - Játékvár Ovi

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bemutatkozás

Csoportjaink > Béka csoport
 
 A békacsoportos gyermekekre jellemző az egymás iránti tisztelet és elfogadás. Célunk, hogy szeretettel, megértéssel megkönnyítsük a gyermekek számára az óvodába, az életbe való beilleszkedést. Sokszor megyünk sétálni, kirándulni, „csavarogni”. Valljuk, hogy közös élményekkel és tapasztalatszerzéssel könnyebb az aktuális téma feldolgozása, megértése, elsajátítása, a gyermekek ismereteinek bővítése. A gyermekek érdeklődésére alapozva egy-egy témát több oldalról megközelítve sokrétűen dolgozunk fel játékos helyzetekben.

 „Csináljon bármit, ami nyitogatja szemét és eszét, szaporítja tapasztalatait. Ő azt hiszi: játszik. De mi már tudjuk, mire megy ki a játék. Arra, hogy a világban otthonosan mozgó, eleven eszű, és tevékeny ember váljék belőle"  (Varga Domokos)Kis Ágnes:
Óvónői szakközépiskola elvégzése után kezdtem el dolgozni immár 31 éve. Óvónői és a tanítói főiskolák elvégezése után a vezetőpedagógusi-mentor tanári és a közoktatás vezetői szakból is diplomát szereztem. Számtalan továbbképzésen vettem részt művészeti területeken, melyet csoportomban és az óvodában intézményi szinten is felhasználom a mindennapjaimban. 13 éve foglalkozom a főiskolások mentorálásával, igyekszem nekik is átadni az évek alatt szerzett módszertani tapasztalataimat.
Óvodánk programja, szellemisége, hagyományai közel állnak hozzám, magam is azonos értékrendet képviselek. Magánéletemben is fontos számomra a természet közelsége, a környezetvédelem, az egészség megőrzése, az emberek tisztelete és szeretete.
„Némelyek valóságos tanodát, mások csupán játékhelyt látnak az óvodában, s kellő középutat csak igen kevesen tudják eltalálni.” (Ney Ferenc)


Oroszlán Ibolya :
2015 dolgozom a Játékvár óvoda Béka csoport Dadus nénijeként
Szakmai képesítéseim : Érettségi bizonyítvány, Óvodai dajka OKJ bizonyítvány, Pedagógiai-és családsegítő munkatárs OKJ bizonyítvány, ezekkel rendelkezem.
Minden nap nagy örömömre szolgál gyermekek között lenni , segíteni támogatni és hozzájárulni fejlődésükhöz. Nagyon fontos számomra , hogy tiszta és higiénikus környezetben játszhatnak minden nap a lurkók. Napi teendőim mellet igyekszem időt szakítani egy kis játékra a gyerekkel.
Mindig bizalommal fordulhatnak kéréseikkel hozzám . Dajkalásba mindennap reggel érkezéskor , napközben öltöztetésnél , alvás készülődésnél , egy kis humor játék , szeretgetésben részesül a csoport minden gyermeke.
Szeretet és odaadás jellemzi napi motivációmat.

Judit Eszter Oberth:
Nem olyan rég óta vagyok a játékvár óvoda béka csoportjának dadus nénije,de 
 minden nap örömmel megyek be a gyerekek közé dolgozni.
A mindennapi teendőim mellett mindig igyekszem a gyerekekkel játszani és időt eltölteni,hogy hozzám is bizalommal fordulhassanak.
Teljes szívvel és lélekkel igyekszem segíteni az óvónők munkáját.


 
Keresés
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz