Bemutatkozás - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - Játékvár Ovi

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bemutatkozás

Csoportjaink > Breki csoport
 
 A békacsoportos gyermekekre jellemző az egymás iránti tisztelet és elfogadás. Célunk, hogy szeretettel, megértéssel megkönnyítsük a gyermekek számára az óvodába, az életbe való beilleszkedést. Sokszor megyünk sétálni, kirándulni, „csavarogni”. Valljuk, hogy közös élményekkel és tapasztalatszerzéssel könnyebb az aktuális téma feldolgozása, megértése, elsajátítása, a gyermekek ismereteinek bővítése. A gyermekek érdeklődésére alapozva egy-egy témát több oldalról megközelítve sokrétűen dolgozunk fel játékos helyzetekben.
 „Csináljon bármit, ami nyitogatja szemét és eszét, szaporítja tapasztalatait. Ő azt hiszi: játszik. De mi már tudjuk, mire megy ki a játék. Arra, hogy a világban otthonosan mozgó, eleven eszű, és tevékeny ember váljék belőle"  (Varga Domokos)Kis Ágnes
Óvónői szakközépiskola elvégzése után kezdtem el dolgozni immár 30 éve. Óvónői és a tanítói főiskolák elvégezése után a vezetőpedagógusi-mentor tanári és a közoktatás vezetői szakból is diplomát szereztem. Számtalan továbbképzéseken vettem részt művészeti területeken, melyet a csoportomban és az óvodában intézményi szinten is felhasználom a mindennapjaimban. 12 éve foglalkozom a főiskolások mentorálásával, igyekszem nekik is átadni az évek alatt szerzett módszertani tapasztalataimat.
„Némelyek valóságos tanodát, mások csupán játékhelyt látnak az óvodában, s kellő középutat csak igen kevesen tudják eltalálni.”  (Ney Ferenc)


Oroszlán Ibolya 
2015 dolgozom a Játékvár óvoda Béka csoport Dadus nénijeként
Szakmai képesítéseim : Érettségi bizonyítvány, Óvodai dajka OKJ bizonyítvány, Pedagógiai-és családsegítő munkatárs OKJ bizonyítvány, ezekkel rendelkezem.
Minden nap nagy örömömre szolgál gyermekek között lenni , segíteni támogatni és hozzájárulni fejlődésükhöz. Nagyon fontos számomra , hogy tiszta és higiénikus környezetben játszhatnak minden nap a lurkók. Napi teendőim mellet igyekszem időt szakítani egy kis játékra a gyerekkel.
Mindig bizalommal fordulhatnak kéréseikkel hozzám . Dajkalásba mindennap reggel érkezéskor , napközben öltöztetésnél , alvás készülődésnél , egy kis humor játék , szeretgetésben részesül a csoport minden gyermeke.
Szeretet és odaadás jellemzi napi motivációmat.


 
Keresés
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz