Bemutatkozás - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - Játékvár Ovi

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bemutatkozás

Csoportjaink > Méhecske csoport
 
Méhecske csoport
 
Bemutatkozás:
            A méhecskék már iskolába repültek, így a kaptár üres. Szeptemberben azonban újra megtelik zümmögéssel, melyet a két frissen érkezett óvó néni (Andi néni és Julcsi néni) izgatottan vár. Új csoportszoba, új bútorok, rengeteg játék és mesekönyv várja, hogy a kiscsoportosok örömüket leljék bennük. Mókában nem lesz hiány, az óvó nénik sok-sok ötlettel készülnek az évre (játszós napok, családi kirándulások, szabadtéri programok, óvodai ünnepek…). A barátságos, szeretetteljes légkör pedig biztosan elősegíti majd, hogy az újonnan érkező picik otthonosan érezzék magukat az óvodában.
 
 Werba Andrea:
„Ha csak lehet, játszik a gyermek. Mert végül a játék komolyodik munkává. Boldog ember, ki a munkájában megtalálja a valamikori játék hangulatát.” (Sütő András)
            1998-ban érettségiztem a Budapesti Pedagógiai Szakközépiskolában. A gyakorlati éveim során sokféle nevelési intézményben fordultam meg: általános iskola, óvoda, bölcsőde, gyermekotthon…, ám mindig is úgy éreztem, hogy leginkább az óvodai nevelőmunkában tudnék kiteljesedni.
            2013-ban végeztem el az ELTE óvodapedagógia szakot. Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyermeknek legyen elég ideje játszani. Ennek szeretnék megfelelő környezetet teremteni és számtalan lehetőséget kínálni. Erősségeimnek tartom az énekes tevékenységeket és a dramatikus játékokat.
 
Nagy Júlia:
 1995. június 19-én születtem, Tatán nőttem fel. Budapestre 2014-ben költöztem, mikor az érettségi után felsőfokú tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító-és Óvóképző Karán kezdtem meg. A három év során két óvodában töltöttem a gyakorlatom. Az állandót a VIII. kerületi TÁ-TI-KA Óvodában, az összefüggő 8 heteset pedig az Akadémia Óvodában. Zárófoglalkozásomat, majd záróvizsgámat is jeles eredménnyel tettem le, eközben 2017 májusában – a diplomám megszerzésével egyidejűleg – már elkezdtem dolgozni a Játékvár Óvodában. Örömmel tölt el, hogy az óvodavezető és munkatársaim bizalmat szavaztak nekem és a 2017/18-as tanévet már saját csoporttal indíthatom, melynek izgatottan nézek elébe és melyre 101%-os lelkesedéssel és energiával készülök.
 
Kovács Szilvia:
Lassan két éve, hogy elkezdtem dolgozni itt a Játékvár Óvodában. A Méhecske csoport dadusaként erősítem a csapatot. Mindig is gyerekekkel dolgoztam, úgy érzem ez az a terület, amit szívesen csinálok, és amiben kiteljesedhetek. Ezelőtt gyermekvédelemben dolgoztam 3 évet. Amit még tudni érdemes rólam, hogy egy életvidám, derűs természetű személynek tartom magam és van egy 12 éves fiam.
 
Simó Kinga:
Pedagógiai asszisztensként dolgozom  a Játékvár Óvodában. Közel 4 éve egy nagyszerű csapat tagja vagyok. A kihívások, az új feladatok megoldása nem jelent problémát számomra. Most két frissen érkezett óvo néninek segítek a Méhecske csoportban. Hiszen egy csoportnyi kiscsoportos körül nagyon sok a teendő. Ha szükséges, akkor a többi csoportba is szívesen segítek.
Jelenleg, a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola óvodapedagógus hallgatója vagyok.
"A gyermek olyan, mint egy pillangó a szélben, néhány magasabbra tud repülni, mint mások, de mindegyik a legjobb tudása szerint repül. Miért is hasonlítanád össze őket?
Mindegyik más! Mindegyik különleges! Mindegyik gyönyörű! "
 
 
Keresés
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz