Bemutatkozás - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - Játékvár Ovi

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bemutatkozás

Csoportjaink > Méhecske csoport
 
Méhecske csoport
 
Bemutatkozás:
            Ez a kaptár sosem üres, duruzsolással, zümmögéssel és 19 vidám méhecskével van tele. Andi néni, Julcsi néni és Szilvi néni sosem unatkozik, az életrevaló társaság mindig valami új mókán töri a fejét, mely során a két pedagógus és a dadus néni szeretettel terelgeti őket, utat mutat és segít kibontakoztatni határtalan képzeletvilágukat.
Játék és vidámság itt minden perc. Egyik pillanatban a mesehős útját kíséri feszült figyelem, majd közösen táncra perdülünk, máskor szélforgókat röptetünk a Városligetben vagy épp az állatkertben lessük a pancsoló elefántokat és a kecses flamingókat.
Csoportszobánk az emeleten található, öltözőnk tágas, ajtónk mindig nyitva áll. Nézz be bátran! 

 
 Werba Andrea:
„Ha csak lehet, játszik a gyermek. Mert végül a játék komolyodik munkává. Boldog ember, ki a munkájában megtalálja a valamikori játék hangulatát.”
1998-ban érettségiztem a Budapesti Pedagógiai Szakközépiskolában. A gyakorlati éveim során sokféle nevelési intézményben fordultam meg: általános iskola, óvoda, bölcsőde, gyermekotthon…, ám mindig is úgy éreztem, hogy leginkább az óvodai nevelőmunkában tudnék kiteljesedni.
2013-ban végeztem el az ELTE óvodapedagógia szakát. Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyermeknek legyen elég ideje játszani. Ennek szeretnék megfelelő környezetet teremteni és számtalan lehetőséget kínálni. Erősségeimnek tartom az énekes tevékenységeket és a dramatikus játékokat.

 
Nagy Júlia:
 1995. június 19-én születtem, Tatán nőttem fel. Budapestre 2014-ben költöztem, mikor az érettségi után felsőfokú tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító-és Óvóképző Karán kezdtem meg. A három év során két óvodában töltöttem a gyakorlatom. Az állandót a VIII. kerületi TÁ-TI-KA Óvodában, az összefüggő 8 heteset pedig az Akadémia Óvodában. Zárófoglalkozásomat, majd záróvizsgámat is jeles eredménnyel tettem le, eközben 2017 májusában – a diplomám megszerzésével egyidejűleg – már elkezdtem dolgozni a Játékvár Óvodában. Örömmel töltött el, hogy az óvodavezető és munkatársaim bizalmat szavaztak nekem és a 2017/18-as tanévet már saját csoporttal indíthattam. A kis Méhecskéket kalauzolom immár második éve a játék, a mesék, a zene, a mozgás, a szabadság és a határtalan képzelet világában.


Kovács Szilvia:
Lassan három éve, hogy elkezdtem dolgozni itt a Játékvár Óvodában. A Méhecske csoport dadusaként erősítem a csapatot. Mindig is gyerekekkel dolgoztam, úgy érzem ez az a terület, amit szívesen csinálok, és amiben kiteljesedhetek. Ezelőtt gyermekvédelemben dolgoztam 3 évet. Amit még tudni érdemes rólam, hogy egy életvidám, derűs természetű személynek tartom magam és van egy 12 éves fiam.
 
 
Keresés
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz