Bemutatkozás - Játékvár óvoda

Címünk: 1062. Budapest, Lendvay u. 24.
Tartalomhoz ugrás

Bemutatkozás

Csoportjaink > Katica
Katica csoport
22 több-kevesebb pöttyel rendelkező katica jár a csoportunkba. Sokat kirándulunk a városban, színházba, múzeumokba megyünk. Minden napunk izgalmas, barkácsolunk, énekelünk, mesélünk és ügyeskedünk a tornateremben. Játékötleteinkhez biztatást, segítséget kapunk, így varázslatos minden pillanat.
Eszter, Flóra és Margó néni nagy szeretettel, figyelő gondoskodással nevelget bennünket, hogy az iskolában is megálljuk majd a helyünket.
De nem csak mi vagyunk ám jó csapat, hanem szüleink is, hiszen számíthatunk rájuk.
Zavecz Flóra:
7 éve dolgozom óvónőként itt a Játékvár Óvodában. Diplomámat a Nyugat-magyarországi Egyetem BME szakán szereztem meg 2013-ban. Nagyon érdekel a dráma valamint a fejlesztő pedagógia. Jelen pillanatban Közoktatás vezetői online képzésre járok, Valamint mentorálok egy elsős és harmadéves hallgatói csoportot, az ELTE óvónőképzőjéről.
Mottóm: „Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni.”

Boldog Eszter Janka:
Harmadik éve dolgozom az óvodában, diplomámat 2017-ben szereztem az ELTE Tanító- és Óvóképző Karán. Két éve a Katica csoport óvónénije vagyok, ahol vegyes életkorú gyerekek vannak. Érdekesnek és fontosnak tartom a mesepszichológiát, és szeretném bővíteni ismereteimet, képzéseken részt venni, hogy megfelelően tudjam alkalmazni a csoportban is. Célom, hogy egy összehangolt, jól működő csoportot alakíthassunk ki, ahol vidám környezetben, játék által segíthetjük a gyermekek fejlődését.  
Vissza a tartalomhoz