Bemutatkozás - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - Játékvár Ovi

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bemutatkozás

Csoportjaink > Katica csoport
 
Katica csoport
25 több-kevesebb pöttyel rendelkező katica jár a csoportunkba. Sokat kirándulunk a városban, színházba, múzeumokba megyünk. Minden napunk izgalmas, barkácsolunk, énekelünk, mesélünk és ügyeskedünk a tornateremben. Játékötleteinkhez biztatást, segítséget kapunk, így varázslatos minden pillanat.
 
Reni, Flóra és Margó néni nagy szeretettel, figyelő gondoskodással nevelget bennünket, hogy az iskolában is megálljuk majd a helyünket.
 
De nem csak mi vagyunk ám jó csapat, hanem szüleink is, hiszen számíthatunk rájuk.
 
Zavecz Flóra
: 4 éve dolgozom óvónőként itt a Játékvár Óvodában. Diplomámat a Nyugat-magyarországi Egyetem BME szakán szereztem meg 2013-ban. Nagyon érdekel a dráma valamint a fejlesztő pedagógia. A terveim között szerepel a témákkal kapcsolatos tovább tanulás.
Mottóm: „Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni.”
 
Nagy Renáta
: Pedagógiai alapdiplomával rendelkezem és jelenleg az ELTE mesterszakára járok. Nagyon érdekel a siketek jelnyelve és az alapozó terápia. Hiszem, hogy a gyerekek akkor tanulnak a legtöbbet, ha szabadon, érdeklődésüket támogatva tehetik azt egy szeretetteljes környezetben. Célom, hogy kreativitásukat kibontakoztassam, segítsem és támogassam őket.
 
Hadházi Jánosné Margó
: Immár 13 éve dolgozom a Játékvár óvodában és 4 éve vagyok a Katicák dadus nénije. Mindig is gyerekekkel szerettem volna dolgozni, így a munkám a hobbim is egyben.
 
Nagy lelkesedéssel segítem az óvónénik munkáját és a gyerekek nevelését.
 
 
Keresés
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz