Bemutatkozás - Játékvár óvoda

Címünk: 1062. Budapest, Lendvay u. 24.
Tartalomhoz ugrás

Bemutatkozás

Csoportjaink > Halacska
Halacska csoport

A hozzánk érkező gyermekeket szeretetteljes, családias, barátságos nyugodt légkör fogadja. Igyekszünk közvetetten segíteni az iskolai közösségbe történő beilleszkedéshez szükséges gyermeki személyiségvonások fejlesztését. Azt valljuk, hogy gyermekeink számára az aktív, szeretetteljes, örömteli óvodai légkör olyan alapot ad, mely a későbbi életüket döntően befolyásolja.

“A gyerek olyan, mint a pillangó a szélben:
egyesek magasabbra szállnak, mint mások,
de mindegyikük legjobb tudása szerint repül.
Miért hasonlítanánk hát össze őket?
Mindegyik más.
Mindegyik különleges.
Mindegyik gyönyörű!”

 
Welker Andrea:
Kislány korom óta arra készültem, hogy oviban dolgozhassak, így magától érthetődő volt, a pályaválasztás. Bem József Óvónői Szakközépiskola elvégzése után rögtön egy zuglóióvodában helyezkedtem el. Azóta is folyamatosan és aktívan szerepelnek gyerekek mindennapjaimban. Jelenleg a halacska csoportban tevékenykedem és arra törekszem, hogy egy egészséges, vidám légkörben eljuttassunk mindenkit a „saját tetőjére”.
 
Faragó Sándor:
Férfi óvodapedagógusként igyekszem erősíteni a Játékvár Óvoda nevelői testületét 2017 óta. Főiskolai tanulmányaimat Szarvason, a Szent István Egyetem ABPK óvodapedagógia szakán végeztem. A 2019-2020-as tanévben a Halacska csoport pedagógusaként fordítok nagy figyelmet a gyermekek érzelmi biztonságának megteremtésére. Jelenleg részt veszek a hallgatói képzésben. Kitűzött pedagógiai célom egyike, hogy a gyermekek számára élményszerű, vidám óvodai jelenlétet biztosítsak, és felkínáljak számukra minden fejlesztési lehetőséget.
 
Badari Ágnes:
Három felnőtt gyermek anyukája, a halacska csoport dadus nénije vagyok. Egész életemben gyerekekkel foglalkoztam, az ő szeretetük, mosolygásuk aranyozza be napjaimat. Nagyon szeretek kézműveskedni, a gyerekekkel közösen alkotni.
 
 
Vissza a tartalomhoz