Bemutatkozás - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - Játékvár Ovi

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bemutatkozás

Csoportjaink > Süni csoport
 
Süni csoport
 
A Játékvár óvoda Süni csoportjába toppanva az érdeklődőket békés, szeretetteljes, vidám és játékos légkör fogadja a gyermekek személyiségéből fakadóan.
A kis süniket  két fiatal, lendületes óvónő Szandi és Dina, és a mindig precíz, figyelmes, „óvónők jobb keze”, Danuta terelgeti.  
Jelenleg 20 kis süni jár ide, ebből 12 fiú, 8 lány.
Köztük vannak kisebbek, nagyobbak, akik nagyon segítőkészen, gondoskodóan fordulnak a kisebb társaik felé. A nagyobbak empátiát tanulnak, fejlődnek szociális készségeik, míg a kisebbek, mire kinövesztik összes tüskéjüket, sokat tanulnak nagyobb társaiktól.
A kis tüskéshátúak nyitottak, érdeklődőek a pedagógusok által irányított tevékenységek iránt is, és társaik iránt is. Kíváncsiskodnak a nagyvilágban, sétákat tesznek a Városligetben, múzeumokban, hajókáznak, játszótereznek…
A mi nagy süncsaládunkról elmondható összességében, hogy érdeklődő, aktív, barátságos gyerekek, akik nagyon jó, békés, udvarias, összetartó közösséget formálnak.
Az óvónők és dadus célja közös, harmonikus, együttműködő munkájával, a kis sünik nyugodt légkörben való személyiségformálása, differenciált fejlesztése, iskolára való felkészítése, nagy hangsúlyt fektetve környezetünk és egymás tiszteletére, szeretetére.
 
 
 
Kozma Edina
2014. szeptembere óta vagyok  a Játékvár óvoda Dina nénije.
Az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán végeztem, és már főiskolás éveim során szakmai gyakorlatomat végig ebben az óvodában, a Nyuszi csoportban töltöttem, így hát már 2011 óta vagyok összeköttetésben az intézménnyel.
Első két évben a Katica csoport óvodapedagógusa voltam, 2016 óta a Sünik közösségében tevékenykedem.
2016. májusában letettem minősítő vizsgámat, így pedagógus I. fokozatba léptem.
2017. szeptemberében megkezdem a Fejlesztő- és differenciáló pedagógus szakirányt, amitől azt remélem, segít a gyakorlati fejlődésben, kellően kamatoztatni tudom óvodapedagógusi mindennapjaim során az ott tanultakat.
Összességében, elmondhatom magamról, hogy az óvodapedagógus szakmát egy élethivatásnak tekintem, amely során fő célom mindig a gyermekek közt való egyenlőség megteremtése, szeretetteljes légkör fenntartása és a gyermekek sokoldalú fejlesztésével az életre való felkészítésük lesz.
 
Novák Alexandra
Főiskolai tanulmányaimat a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskolán végeztem 2009-ben.
Azóta dolgozom óvodában, 6 éve vagyok a Játékvár Óvoda Süni csoportjának óvó nénije.
Munkám során célom a biztonságos, szeretetteljes légkör megteremtése, a gyermekek kreativitásának kibontakoztatása és személyiségének fejlesztése.
 
Madarasné Gajewska Danuta
Lengyelországban születtem, 1979-ben költöztem Budapestre, itt mentem férjhez, két felnőtt lány édesanyja vagyok.
26 éve dolgozom óvodában, 13 éve a Játékvár óvodában és 11 éve vagyok a Süni csoport dadus nénije.
Nagyon szeretem a gyerekeket, tiszta szívvel, lelkesen segítem az óvó néniket munkájukban és a gyerekek nevelésében.
Kreativitásommal és jó kézügyességemmel a csoport dekorációját gazdagítom.
 
 
 
 
 
Keresés
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz