Bemutatkozás - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - Játékvár Ovi

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bemutatkozás

Csoportjaink > Csiga csoport
 
 
CSIGA CSOPORT
“Különböző országokból jöttünk egyenesen és hoztunk néhány saját mesét, buborék hátán repültünk egész a Játékvár óvodáig, amerről éppen fújt a őszi szél.
A csigalányok es csigafiúk csak mennek az úton az óvoda felé, egy kis varázslat és csoda segít nekik megtalálni. Nem tudják mit hoz a holnap, így hát segítenek nekik a felnőttek  és összefogva egymásnak amiben csak tudnak, kezüket fogva kicsiknek és a nem magyarul beszélő társaiknak.  Amikor csak kedvük támad kirándulnak, a mindennapokban tornáznak, könyvet nézegetnek, építenek, terveznek, kiviteleznek, kísérleteznek, barkácsolnak, rajzolnak, festenek, színészkednek, zenekart alakítanak, önfeledten táncolnak és énekelnek jókedvűen buzdítva egymást:
 Fúj a szél, esik az eső, vagy a nap játszik velük,
a csigáknak minden jó, ha a házuk ott van velük,
para para pa pa pa papara, para para pa pa pa papara.
Útjuk erdőn, mezőn, tengeren és sivatagon át vezet, mígnem a kalandok során sok tudásra tesznek szert, ugyanakkor eljutnak egymáshoz, vagyis az őszinte barátságig, hiszen elsőre nem tudnak egyedül megoldani mindent, de rájönnek, a sok nehézség és kaland során őszinte barátra leltek egymásban, hiszen az „útban nem a cél a fontos, hanem az út maga”.
 
Welker Andrea       
Kislány korom óta arra készültem, hogy oviban dolgozhassak, így magától érthetődő volt a pályaválasztás.Bem József Óvónői Szakközépiskola elvégzése után rögtön egy zuglói óvodában helyezkedtem el. Azóta is folyamatosan és aktívan szerepelnek a gyerekek mindennapjaimban. Jelenleg mint pedagógiai asszisztens tevékenykedem óvodánkban. S miben hiszek?Egy egészséges, vidám légkörben eljuttassunk mindenkit a „saját tetőjére”.

Faragó Sándor 
Fiatal, lendületes barátságos óvodapedagógus vagyok. 2009 óta foglalkozom hivatásszerűen gyermekekkel, óvodás korosztálytól kezdve. Főiskolai tanulmányaimat Szarvason, a Szent István Egyetem ABPK óvodapedagógus szakán végeztem. 2017. január elején kerültem a Csiga csoportba, ahol a rendkívül kellemes, családias hangulat rögtön magával ragadott. Munkám során igyekszem nagy figyelmet fordítani a gyermekek érzelmi biztonságának megteremtésére, hogy valóban élmény legyen a gyermek számára minden egyes óvodában eltöltött nap
 
 
 Simon Mihályné Lívia néni 
1985 őszén kezdtem dajkai pályafutásomat, amit azóta is nagy szeretettel, gondossággal és precizitással végzek. Ez idő alatt óvónőként is tevékenykedtem. 3 felnőtt gyermek édesanyja vagyok. A gyermekek iránti szeretetem pályakezdésem óta tart.

 
 
 
 
 
 
 
Keresés
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz