Bemutatkozás - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - Játékvár Ovi

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bemutatkozás

Csoportjaink > Halacska csoport
 
 

Halacska csoport

A hozzánk érkező gyermekeket szeretetteljes, családias, barátságos nyugodt légkör fogadja. Igyekszünk közvetetten segíteni az iskolai közösségbe történő beilleszkedéshez szükséges gyermeki személyiségvonások fejlesztését. Azt valljuk, hogy gyermekeink számára az aktív, szeretetteljes, örömteli óvodai légkör olyan alapot ad, mely a későbbi életüket döntően befolyásolja.

“A gyerek olyan, mint a pillangó a szélben:
egyesek magasabbra szállnak, mint mások,
de mindegyikük legjobb tudása szerint repül.
Miért hasonlítanánk hát össze őket?
Mindegyik más.
Mindegyik különleges.
Mindegyik gyönyörű!”

 
Welker Andrea       
Kislány korom óta arra készültem, hogy oviban dolgozhassak, így magától érthetődő volt a pályaválasztás.Bem József Óvónői Szakközépiskola elvégzése után rögtön egy zuglói óvodában helyezkedtem el. Azóta is folyamatosan és aktívan szerepelnek a gyerekek mindennapjaimban. Jelenleg mint pedagógiai asszisztens tevékenykedem óvodánkban. S miben hiszek?Egy egészséges, vidám légkörben eljuttassunk mindenkit a „saját tetőjére”.

Faragó Sándor 
Fiatal, lendületes barátságos óvodapedagógus vagyok. 2009 óta foglalkozom hivatásszerűen gyermekekkel, óvodás korosztálytól kezdve. Főiskolai tanulmányaimat Szarvason, a Szent István Egyetem ABPK óvodapedagógus szakán végeztem. 2017. január elején kerültem a Játékvár Óvodába, ahol a rendkívül kellemes, családias hangulat rögtön magával ragadott. Munkám során igyekszem nagy figyelmet fordítani a gyermekek érzelmi biztonságának megteremtésére, hogy valóban élmény legyen a gyermek számára minden egyes óvodában eltöltött nap
 
 
Badari Ágnes
Három felnőtt gyermek anyukája, a halacska csoport dadus nénije vagyok. Egész életemben gyerekekkel foglalkoztam, az ő szeretetük, mosolygásuk aranyozza be napjaimat. Nagyon szeretek kézműveskedni, a gyerekekkel közösen alkotni.

 
 
 
 
 
 
 
Keresés
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz